Collectie 96+ Antieke Ladenkast Empire

Collectie 96+ Antieke Ladenkast Empire. Indrukwekkende wortelnotenhouten ladekast met marmeren blad. Het blad heeft en kleine opstaande rand. Kijk voor foto's en prijzen online Deze kast is stevig en robuust. De pilaren zijn onder en boven gedecoreerd met messing manchetten.

Dressoir Oscar

Beste Dressoir Oscar

De laden zijn prachtig uitgelegd met wortelnoten verlijmd op eiken. De pilaren zijn onder en boven gedecoreerd met messing manchetten. Fraaie antieke commode / ladenkast met vier laden en aan weerszijden hele pilaren, staande op tapstoelopende poten.

De pilaren zijn onder en boven gedecoreerd met messing manchetten.

Fraaie antieke commode / ladenkast met vier laden en aan weerszijden hele pilaren, staande op tapstoelopende poten. De laden zijn prachtig uitgelegd met wortelnoten verlijmd op eiken. Indrukwekkende wortelnotenhouten ladekast met marmeren blad. Het blad heeft en kleine opstaande rand. De laden zijn voorzien van stijlvol authentiek messing ringbeslag en hebben sloten. Kijk voor foto's en prijzen online

Dressoir Oscar

De pilaren zijn onder en boven gedecoreerd met messing manchetten. . De laden zijn prachtig uitgelegd met wortelnoten verlijmd op eiken.

Popular posts from this blog

3Ds Max Vray 5 Render Settings Gratis